Het vakantiehuisje in IJhorst

Dit project is net van start gegaan en houdt in dat een geheel verzorgde vakantie wordt aangeboden aan gezinnen die dat zelf financieel niet kunnen opbrengen. Het chalet / vakantiehuisje is ter beschikking gesteld door de Stichting Duescotte en wordt door ons voor 5 jaar gegarandeerd.
Het vakantiehuisje bevindt zich op Familiecamping De Vossenburcht bij IJhorst (gemeente Staphorst).
Deze camping is gelegen in het natuurgebied Het Reestdal, op de grens van Drenthe en Overijssel, en op 2 km. van de Zwarte Dennen met veel wandel- en fietsmogelijkheden en een mooie, grote recreatieplas.
De camping beschikt over een receptie, een nieuw sanitairgebouw, wasserette en horeca (‘petit’ restaurant, snackbar en overdekt terras). Hier zijn ook afhaalmaaltijden te krijgen. Er is een mooi zwembad voor jong en oud. Het zwembad is veilig voor kinderen en heeft een goed afgeschermd kinderbad.
Zie voor verdere informatie over de camping ook de website: http://www.devossenburcht.nl/
Leden van Rotaryclub Zwolle zullen op toerbeurt de vakantiegangers naar de camping en weer naar huis begeleiden en gedurende de vakantieweek standby zijn in geval van vragen/problemen.

Lees ook het interview met Aletta Zandbergen in de Stentor van 15 april 2015!